DE ROOFVOGEL WORKSHOPS
De uil van Harry Potter, Legend of the Guardians of Meneer de Uil van de Fabeltjeskrant. Welk kind vind ze niet prachtig en fascinerend. Nu kan u de kinderen de kans geven om deze magnifieke dieren van dichtbij te bekijken. Door een kinderfeestje te boeken bij roofvogel vereniging ’T Ulehöfke
ROOFVOGEL KINDERFEESTJE
Een roofvogel kinderfeestje geeft de kinderen de kans om dichterbij deze magniefieke dieren te komen. Tijdens een roofvogel kinderfeestje komen kinderen op een leuke en informatieve manier in aanraking met roofvogels. Een ervaring die ze nooit zullen vergeten.
Om de kinderen de best mogelijke ervaring te geven, adviseren wij maximaal 8 kinderen per kinderfeestje aan te melden. De prijs is €12,50 per kind. Dit is inclusief drinken en cake voor de kinderen. Indien u onze Ulehöfke suprisebag wilt opnemen in het kinderfeestje zullen wij €2,50 per kind extra rekenen.

ACTIVITEITEN ROOFVOGEL KINDERFEESTJE

>Informatie over de Biologie, Houden en Training van diverse Roofvogels.
>Diverse roofvogelsactiviteiten. Wij kunnen tijdens kinderfeestjes meerdere activiteiten aanbieden. De vorm van deze activiteiten kunnen per leeftijdscatagorie aangepast worden.
>Roofvogel op de handschoen houden en aanraken.
>Foto’s maken van & met diverse roofvogels.
>Groepsfoto van alle kinderen en de vogels.
>Uitreiking van Uilendiploma ondervermelding van de jarige.
>Uitgifte van Ulehöfke suprisebag (indien aangevraagt).
PLAATSVINDEN VAN WORKSHOP
Als vereniging zijn we in bezit van onze eigen locatie waar de kinderfeestjes kunnen plaatsvinden. In overleg zijn andere locaties ook mogelijk. Hierbij kan het programma van de kinderfeestjes worden aangepast naar de mogelijkheden van de locatie. Tevens vinden kinderfeestjes normaal plaats op de zaterdagmiddag. In overleg kan hier vannaf worden geweken. Tot slot, het aanbod aan roofvogels kan varieren.