DE ROOFVOGEL WORKSHOPS

De uil van Harry Potter, de Buizerd langs de weg of de Gieren in een western. Roofvogels zijn overal om ons heen maar toch hebben weinig mensen deze magnifieke dieren zelf kunnen ervaren. Daar willen wij als roofvogel vereniging ’T Ulehöfke verandering in brengen.
Hiertoe hebben wij 2 verschillende workshops:
ROOFVOGEL EXPERIENCE
De Roofvogel Experience is een workshop waarbij u dichter tot de roofvogel zal komen. Tijdens deze workshop zal u eigenhandig ervaren hoe deze magnifieke dieren zijn.
Vanwege het karakter van deze workshop adviseren wij dat maximaal 12 mensen per workshop deelnemen. De prijs is € 20.- P.P


ACTIVITEITEN ROOFVOGEL EXPERIENCE

>Informatie over de Biologie, Houden en Training van diverse Roofvogels.
>Maken van schoenen & riemen voor een roofvogel.
>Roofvogel op de handschoen houden.
>Foto’s maken van & met diverse roofvogels.
ROOFVOGEL EDUCATIE
Roofvogel Educatie is een workshop waarbij de roofvogel voorop staat. Tijdens deze workshop zullen roofvogelhouders vertellen over de biologie, houden en training van diverse roofvogels. Deze workshop is zeer geschikt voor grotere groepen.

ACTIVITEITEN ROOFVOGEL EDUCATIE

>Informatie over de Biologie, Houden en Training van diverse Roofvogels.
>Vraag en Antwoord sessie.
>Mogelijkheid om vogels aan te raken en foto’s te maken.
PLAATSVINDEN VAN WORKSHOP
Als vereniging zijn we in bezit van onze eigen locatie waar de workshops kunnen plaatsvinden. In overleg zijn andere locaties ook mogelijk. Hierbij kan het programma van de workshops worden aangepast naar de mogelijkheden van de locatie. Tevens vinden workshops normaal plaats op de zaterdagmiddag. In overleg kan hier vannaf worden geweken. Tot slot, het aanbod aan roofvogels kan varieren.