In memoriam Ger Lambrichs
Ger lambrichs
Samen met enkele leden besloot ger dat er in Limburg een roofvogelvereniging moest komen.
Zo gezegd zo gedaan
Ger ging op zoek naar een locatie en hield gesprekken met wethouders van de gemeente Meerssen. Toen dit niet lukte ging Ger met de andere oprichters op zoek naar een andere plek en werden afspraken gemaakt met Manege Meijers op kasen.
Zo ontstond in 2008 roofvogelvereniging t Ulehofke.
Voor Ger was t Ulehofke zijn club en de leden behoorden voor hem tot zijn familie !
Een gezellig clubje vrienden met de elfde passie uilen en roofvogels.
Voor velen van ons was Ger de man als je iets wilde weten. Als kweker en grote dierenvriend wist hij heel veel en kende hij veel mensen in de uilen wereld.
Velen van ons hebben hun vogels bij Ger of via Ger aangeschaft.
Wij als leden/ vrienden van Ger hebben veel prachtige momenten met hem gekend en zeker ook verdriet gedeeld.
Zelfs toen Ger door die vreselijke ziekte bleef hij waar mogelijk naar zijn club komen.
Helaas werd het steeds zwaarder om nog mee te doen met evenementen en regelmatig deed Ger achter de tent even een dutje als hij er maar bij kon zijn.
Voor een ieder bleef hij tot op het allerlaatste een hulp bij alle vragen over onze dieren.
Uiteindelijk heeft Ger de strijd verloren en zoals hij gewenst had hebben wij hem met onze vogels begeleid naar zijn laatste rustplaats.
Rust zacht en tot ooit !!!!
In memoriam Saskia & Willem

Saskia en Willem.
   8 Jaar geleden kwamen Sakia en Willem eens kijken bij t ulehofke
En ook zij bleven hangen in ons gezellige cluppie en kwamen trouw naar clubavonden en evenementen. Willem is zelfs voorzitter van de vereniging geworden .
Voor Saskia was het bezoeken van de club niet altijd makkelijk door ziekte was zij vaak niet instaat om erbij te zijn, maar als ze wel kon genoot ze met volle teugen. Saskia was een echt natuurmens die kon genieten van alle mooie de kleine dingen in de natuur, Velen van ons hebben leren kijken naar alles om ons heen. Het ging steeds slechter met Saskia haar gezondheid en zij heeft de strijd verloren ,
Nog heel vaak denken we aan Saskia als we weer een mooie vlinder voorbij zien komen of ergens een prachtige paddenstoel zien staan.
Willem bleef achter en met veel lieve familie en vrienden om hem heen lukte het hem om zonder zijn lieve Saskia door te gaan .
Willem ontmoette een lieve vriendin Njoki en het leven lachte hem weer toe . Hij maakte een mooie reis naar Afrika om bij zijn nieuwe liefde te zijn. Maar helaas was dit geluk maar van kortte duur Willem voelde zich niet goed en ging voor onderzoeken naar t ziekenhuis, Hier kreeg ook hij de afschuwelijk diagnose, maar Willem ging vol goede moed van start met een zwaar behandelingsplan. Omringd door zijn lieve familie ging Willem de strijd aan.

Maar helaas heeft hij deze strijd moeten opgeven, Willem kanjer met je hart van goud en je aanstekelijke bulderlach,
We missen jou en je lieve Sassie.